Go back
Events

Isadore sa stáva novým produktovým partnerom podujatia L'Etape Slovakia 2024

Cyklistická sezóna sa rovnako ako tá športová chýli už ku koncu, organizátori najväčšieho cyklistického podujatia pre amatérskych cyklistov na Slovensku - L’Etape Slovakia by Tour de France, sa stretli na vianočnom večierku so svojimi partnermi a členmi organizačného teamu, aby spoločne bilancovali práve skončenú sezónu, ale súčasne predstavili aj prvé novinky pre rok 2024.

4. ročník obľúbených cyklistických pretekov sa uskutoční už tradične v auguste, 24.-25.08.2024, v Bratislave a jej okolí. Organizačný team už aktívne pripravuje viaceré novinky, tie najväčšie predstavil v stredu v Isadore community HUB. A práve s "Isadore" sa spája nová spolupráca L’Etape Slovakia by Tour de France. Isadore sa stáva novým produktovým partnerom podujatia, team ľudí okolo bratov Petra a Martina Velitsa, ktorí sú už od premierového ročníka aj ambasádormi podujatia, už aktívne pripravuje design nových L’Etape dresov. Isadore community HUB sa súčasne stáva ďalším priestorom, odkiaľ sa uskutočnia obľúbené prípravné tréningové jazdy, pred samotnými pretekmi je v HUB plánovaných aj niekoľko workshopov a tlačová konferencia, po skončení podujatia v nedeľu 25.augusta podvečer aj afterka pre všetkých účastníkov, fanúšikov cyklistiky a L’Etape Slovakia by Tour de France.

Prípravné tréningy sa neuskutočnia len v Bratislave, kde trénuje aj samostatná ženská L’Etape komunita pod vedením “bratislavských bohýň”, ale aj v ďalších mestách naprieč celým Slovenskom - v Trnave, Nitre, Žiline, Spišskej Novej Vsi a v Košiciach. Pribudne aj jedna nová lokalita, a to priamo v srdci Slovenska, trénovať sa bude aj v Žiari nad Hronom a jeho okolí. Spoločné jazdy začnú na prelome marca a apríla budú kontinuálne pokračovať až do začiatku podujatia.

Bratia Velitsovci ako ambasádori podujatia sa zapoja nielen do bratislavských tréningov, ale prídu si zajazdiť aj na niektoré tréningy v rámci mimobratislavských lokalít. Pred pretekmi prebehne opäť súťaž o večeru s týmito vynikajúcimi slovenskými cyklistami a v hre je aj krátke spoločné sústredenie.

Organizátori už predstavili aj predbežný program podujatia a to netradične vo forme “cyklistického menu”, tak veríme, že vám bude chutiť.

Do konca roka platí aj najvýhodnejšie štartovné na podujatie, aktuálne sa v štartovke nachádza už viac ako 200 pretekárov. Štartovné na 4. ročník podujatia môže byť aj pekný vianočný darček, ak máte záujem môžete štartovné podarovať a zakúpiť na shop.becool.sk

Naši partneri

SANACLIS
Partner
Isadore
Partner
HANSGROHE
Partner
KRAJ
Partner
VŠZP
Partner
Mattoni
Partner
Šport
Media Partner
PREDPREDAJ.SK
Media Partner
ZOZNAM.SK
Media Partner
Big Media
Media Partner
RoadCycling.cz
Media Partner
MT Biker
Media Partner
BRATISLAVA
Institutional Partner
Bratislavský samosprávny kraj
Institutional Partner
MINISTRY
Institutional Partner
BRATISLAVA TOURIST BOARD
Institutional Partner
TRAVEL TO SKOVAKIA
Institutional Partner
BRATISLAVA BIS
Institutional Partner
Lesy SR
Institutional Partner
Mestské lesy v Bratislave
Institutional Partner
DHL
Technical Partner
PIERRE BAGUETTE
Technical Partner
BIKE PODIUM
Technical Partner