Go back
Events

Nové Dresy na L'Etape Slovakia by Tour de France od ISADORE

L'Etape Slovakia by Tour de France, ktorá prináša na slovenské cesty ducha slávnych francúzskych cyklistických pretekov, s radosťou predstavuje novú kolekciu cyklistických dresov, vytvorenú v dielni slávnej slovenskej značky Isadore Apparel.

Pre 4. ročník najväčšieho cyklistického podujatia sme spolu s Isadore navrhli 2 nové dizajny: Šachovnica a Ikony. Oba dresy nesú nielen štýl, ale aj hlbokú symboliku a motiváciu. Ako sa vyjadrili samotní dizajnéri – “tieto dresy nie sú len o jazdcovi a jeho štýle, sú o celej cyklistickej komunite a o ich spoločnej vášni a úsilí dosiahnuť svoje ciele. Sú vytvorené s ohľadom na jedinečné potreby ženských aj mužských cyklistov. Sú symbolom sily, elegancie a pretekárskeho ducha.”

Aké boli úmysly dizajnérov pri tvorbe tohtoročných dizajnov?

Dizajn Šachovnica:

Prejazd finišom je pre každého pretekára najviac motivujúci moment. Pre tých čo to so športom myslia vážnejšie, je to moment kvôli, ktorému trénujú dlhé hodiny, odriekajú si a obetujú množstvo vecí. Pre rekreačných cyklistov je to symbol zvládnutej výzvy, pocitu, že zvládli niečo, na čo si možno ani len netrúfali a sú radi, že to už majú za sebou. Pre všetkých je to však silný emočný moment. A o tom je náš dizajn. Symbol motivácie, povzbudenia a momentu, keď si každý chce zakričať “Dal/a som to!!!!”

Dizajn Ikony:

Väčšina pretekárskych cyklodresov je zvyčajne vizuálne preplácaná veľkými nudnými logami sponzorov. Preto pri tomto dizajne ideme jednoduchým štýlom, ktorý dopĺňame o rôzne hlášky. Niektoré pre druhých, niektoré pre samotného jazdca, niektoré sú praktické, iné sú humorné, všetky stvorené pre cyklistov.

Unikátny dizajn aj pre ženské cyklistky!

Ženy v cyklistike majú svoje miesto a u na pretekoch L’Etape Slovakia by Tour de France obzvlášť! Každú jednu cyklistku chceme podporiť, aby prišla zažiť jedinečný pocit víťazstva na naše podujatie a aj preto sme prvýkrát v histórii všetkých sérií L’Etape by Tour de France vytvorili špeciálne dizajny dresov, ktoré sú zamerané na potreby a vkus ženských cyklistiek.

Špeciálna pozornosť bola venovaná aj detailom a materiálom, ktoré sa prispôsobujú špecifickým potrebám ženských cyklistiek. Každá žena, ktorá sa zúčastní L'Etape Slovakia by Tour de France, môže nosiť svoj dres s hrdosťou, vediac, že bol navrhnutý s ohľadom na jej jedinečnú silu a eleganciu.

Možnosť pred-objednania:

Ak ste sa zamilovali do týchto štýlových a symbolických cyklistických dresov pre L'Etape Slovakia by Tour de France, máte možnosť si ich pred-objednať už teraz. Prvé kolo pred-objednávok je už spustené na našom eshope shop.becool.sk a potrvá do 31. marca 2024.

Po uzavretí pred-objednávok začneme s výrobou dresov, ktorá zvyčajne trvá 8 až 10 týždňov. To znamená, že vám vaše dresy doručíme niekedy v polovici júna a budú tak pripravené na to, aby ste si ich mohli vychutnať už počas prípravy na veľké preteky.

Ak si nestihnete pred-objednať dresy počas prvého kola pred objednávok, nevadí. Aj po tomto dátume bude možné si dresy objednať. Avšak, doručenie týchto dresov bude možné až na samotných pretekoch. To znamená, že si ich budete môcť vyzdvihnúť priamo na podujatí.

Naši partneri

SANACLIS
Partner
Isadore
Partner
HANSGROHE
Partner
KRAJ
Partner
VŠZP
Partner
Mattoni
Partner
Šport
Media Partner
PREDPREDAJ.SK
Media Partner
ZOZNAM.SK
Media Partner
Big Media
Media Partner
RoadCycling.cz
Media Partner
MT Biker
Media Partner
BRATISLAVA
Institutional Partner
Bratislavský samosprávny kraj
Institutional Partner
MINISTRY
Institutional Partner
BRATISLAVA TOURIST BOARD
Institutional Partner
TRAVEL TO SKOVAKIA
Institutional Partner
BRATISLAVA BIS
Institutional Partner
Lesy SR
Institutional Partner
Mestské lesy v Bratislave
Institutional Partner
DHL
Technical Partner
PIERRE BAGUETTE
Technical Partner
BIKE PODIUM
Technical Partner